Ανακοίνωση εγγραφής επιτυχόντων στο διιδρυματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ακαδ. έτος 2023-2024

Καλούνται οι επιτυχόντες στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός τουρισμός» να εγγραφούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 9/11 έως Παρασκευή 17/11.

Οι επιτυχόντες πρέπει να αποστείλουν σε αρχείο pdf (Όχι φωτογραφία)  στην κα Ροδή Γεωργιάδου (email: rodigeorg@past.auth.gr ) τα εξής:

 1) Τη συνημμένη αίτηση εγγραφής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε)

 2) Την υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής το οποίο δύναται να εκδοθεί μέσω της εφαρμογής gov.gr όπου θα αναγράφονται τα παρακάτω:

α) Αιτούμαι την ταυτοποίηση των στοιχείων μου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή μου.

β) Τα ανωτέρω στοιχεία καθώς και τα δικαιολογητικά που έχω προσκομίσει/συνυποβάλει είναι αληθή και ακριβή.

γ) Εγώ ο ίδιος/η ίδια υποβάλλω και υπογράφω την αίτηση εγγραφής και τα στοιχεία που έχω συμπληρώσει είναι αληθή και ακριβή.

Η υπεύθυνη δήλωση απευθύνεται ΠΡΟΣ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΠΜΣ “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”

 3) Καθαρή φωτοτυπία της ταυτότητας.

4) Φωτογραφία τύπου ταυτότητας σε μορφή αρχείου jpg.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, οι φοιτητές θα λάβουν στο κινητό τηλέφωνο ένα μήνυμα, στο οποίο θα υπάρχουν κωδικοί (ΟΤΡ και ΑΠΜ), ώστε να δημιουργήσουν ιδρυματικό λογαριασμό στη σελίδα: https://register.auth.gr .

Τονίζεται ότι όλοι οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθούν τη ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ http://msc-religioustourism.web.auth.gr/ στην οποία θα αναρτώνται ανακοινώσεις για ό,τι τους αφορά (δηλώσεις μαθημάτων, υποτροφίες κ.α.).